TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışları 2014 Başvuru Dönemi Başladı

31 Ocak, 15:52

TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışları 2014 Başvuru Dönemi Başladı

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından Elektromobil, Formula G ve Hidromobil kategorilerinde düzenlenecek olan Alternatif Enerjili Araç Yarışları başvuru dönemi başladı.

11-17 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan organizasyonun yarış yeri daha sonra ilan edilecektir.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan batarya elektrik enerjili araçların yarışacağı Elektromobil kategorisine başvuran tüm takımlara hazırlık ve yol desteği verilecektir. 2014 yılında son defa düzenlenmesi planlanan Güneş Enerjili Araç Yarışları – Formula G başvuruları için hazırlık desteği verilmeyecektir, sadece yol desteği verilecektir.

Yarışlara başvuru yapmak için;

• Bir üniversite bünyesinde akademik danışman sorumluluğunda çalışıyor olmak,
  • Yol/hazırlık desteğinin yatırılacağı Üniversite Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı/Mali Hizmetler Dairesi kamu hesabını belirtmek,
  • Başvuru belgelerini (başvuru/ön değerlendirme formu ve destek taahütnamesi) istenen formatta, belirtilen son tarihe kadar tarafımıza göndermek gerekmektedir.

Ayrıntılar için tıklayın.